Søndag 18. februar

Hjemmelagde kjøttkaker

Ertestuing, rørte tyttebær,  og poteter

Homemade meat balls

Stewed peas, lingonberries, and potatoes

kr 235,-

Bresert Svineskanke

Grønnsaker, rødvinssaus og potetmos

Vegetables, red wine sauce and creamy potatoes

kr 295,-


Surstek

Grønnsaker, Waldorfsalat, rørte tyttebær, fløtesaus og poteter

«Surstek»

Vegetables, Waldorf salad, lingonberries, cream sauce and potatoes

kr 295, –

 

Skrei bakt med spinat

Grønnsaker, tomatsaus og potetmos

Cod baked with spinach

Vegetables, tomato sauce and mashed potatoes

kr 290,-

 

Dessertbord og kaffe/te er inkludert

Barnemeny (u/12 år)

Karbonade med grønnsaker og poteter kr 95,-

Pølse med pommes frites  kr 95,-

 

Alle rettene kan lages i barneporsjon til halv pris (u/12 år)

Alle rettene kan lages til mindre porsjon med 20,- avslag i prisen