Søndagsmiddag fra kl 12.30 – 17.00

Kjøttkaker

Serveres med rørte tyttebær, ertestuing og kokte poteter

Homemade meat patties

Lingonberries, gravy, stewed peas and potatoes

kr 245,-

 

Kalvestek

Serveres med grønnsaker, rørte tyttebær, kremet soppsaus og ovnsbakte småpoteter

Veal roast

Served with vegetables, lingonberries, creamy mushroom sauce and baked potatoes

kr 295,-


Surstek

Grønnsaker, Waldorfsalat, rørte tyttebær, fløtesaus og kokte poteter

«Surstek»

Vegetables, Waldorf salad, lingonberries, cream sauce and potatoes

kr 295, –

Dampet laksefilet

Serveres med grønnsaker, smørsaus med kapers og rosiner og ovnsbakte småpoteter

 Steamed salmon

Served with vegetables, butter sauce with capers and raisins and baked potatoes

kr 290,-

 

 

Alle rettene kan lages til mindre porsjon med 20,- avslag i prisen

Dessertbord og kaffe/te er inkludert

Barnemeny (u/12 år)

Kjøttkake med smørdampa grønnsaker og poteter kr 95,-

Pølse med pommes frites  kr 95,-

Alle rettene kan lages i barneporsjon til halv pris (u/12 år)