SURSTEIK

Serveres med rørte tyttebær, waldorfsalat, grønnsaker,

 fløtesaus og poteter

      Kr 285,-

HELSTEKT ENTERCOTE

Serveres med ertepure, grønnsaker, rødvinssaus og glaserte mandelpoteter

Kr 315,-

HJEMMELAGDE KJØTTKAKER

 Serveres med ertestuing, rørte tyttebær og poteter

Kr 235,-

SKREI BAKT MED SPINAT

Serveres med grønnsaker, sennepssaus, marinerte kirsebærtomater og glaserte mandelpoteter

   Kr 290,-

(Rettene over kan lages som barneporsjon til halv pris)

Barnemeny

          Kjøttkaker med poteter og ertestuing   kr 90,-

  Pølse med pommes frites  kr 90,-

Dessertbord og kaffe/te er inkludert

Alle rettene kan lages i barneporsjon til halv pris

 

Åpent fra kl 12.30 og kl 17.00

Ta kontakt for bordreservasjon enten på mail eller tlf 51 77 75 00