Søndagsmiddag 17. februar 2019

Hjemmelagde kjøttkaker

Rørte tyttebær, ertestuing, brun saus og poteter

Homemade meatballs

Lingonberries, mashed peas, gravy and potatoes

kr 245,-

 

Lammestek

Grønnsaker, rørte tyttebær, rødvinssaus og fløtestuede poteter

Lamb

Vegetables, lingonberries, red wine sauce and creamy potatoes

kr 315,-

 

Surstek

Grønnsaker, Waldorfsalat, rørte tyttebær, fløtesaus og poteter

«Surstek»

Vegetables, Waldorf salad, lingonberries, cream sauce and potatoes

kr 315, –

 

Bakt laks

Spinat, sellerirotkrem, sjalottløk, hollandaise med estragon og bakte mandelpoteter

Baked salmon

Spinach, celeriac cream, shallot, hollandaise with tarragon and baked potatoes

kr 295,-

 

Alle rettene kan lages til mindre porsjon med 20,- avslag i prisen


Dessertbord og kaffe/te er inkludert

 

Barnemeny (u/12 år)
Kjøttkaker med grønnsaker og poteter kr 110,-
Pølse med pommes frites kr 110,-

Alle rettene kan lages i barneporsjon til halv pris (u/12 år)