Kjøkkenets anbefaling

Our chefs’ recommendations

Fredag 17. mail 2019

 

Hjemmelagde kjøttkaker

Rørte tyttebær, ertestuing, brun saus og poteter

Homemade meatballs

Lingonberries, mashed peas, gravy and potatoes

kr 255,-

 

Lammestek

Grønsaker, rørte tyttebær, rødvinssaus og fløtestuede poteter

Lamb steak

Vegetables, lingonberries, red wine sauce and creamy potatoes

kr 325,-

 


Surstek

Grønnsaker, Waldorfsalat, rørte tyttebær, fløtesaus og poteter

«Surstek»

Vegetables, Waldorf salad, lingonberries, cream sauce and potatoes

kr 325, –

 

Dampet laks

Agurksalat, Sandefjordsmør og poteter

Steamed salmon

Cucumber salad, Sandefjord butter and potatoes

kr 315,-

 

Alle rettene kan lages til mindre porsjon med 20,- avslag i prisen

 

Dessertbord og kaffe/te er inkludert

Barnemeny (u/12 år)

Kjøttkake med grønnsaker og poteter kr 125,-

Pølse med pommes frites  kr 125,-

Alle rettene kan lages i barneporsjon til halv pris (u/12 år)