Kroa`s   A la carte meny 

Kremet fiskesuppe

Dagens fisk, skalldyr og grønnsaker

Serveres med smør og hjemmelaget brød

Fish soup with today’s fish, shellfish and vegetables 

Served with butter and homemade bread

Allergen: fisk, melk, skalldyr og bløtdyr/fish, milk, shellfish and molluscs

 liten/small   kr 149,-

stor/large    kr 169,

 

Spekefjøl

Et utvalg av lokale oster og spekemat, aioli, syltet aprikos og hjemmelaget knekkebrød og brød

A selection of local cheese and cured ham

Aioli, apricot, homemade bread and crispy bread

Allergen: hvete, rug, havre, sesam, nøtter egg, sennep og melk/wheat, rye, oats, sesame, nuts, eggs, mustard and milk

*Kan lages glutenfri/ can be made gluten free

1 pers. kr 169,-

2 pers. kr 299,-

 

Våre brød bakes på huset med surdeig og etter egne oppskrifter

Our bread is baked in-house with sourdough and from our own recipes

Allergen: hvete, rug, havre, sesam og egg/wheat, rye, oats, sesame and eggs

 

Småretter / Light courses

 

“Bonden”

Hjemmelaget karbonade, speilegg, rødbeter, sylteagurk og potetsalat

Serveres med salat på hjemmelaget brød

Homemade meat pattie, fried egg, beets, pickles, potato salad

Served with salad and on homemade bread

Allergen: hvete, melk, rug, egg, sesam, havre og soya/ wheat, milk, rye, egg, sesame, oat and soy

*Kan lages glutenfri/ can be made gluten free

kr 159,-

 

Veganeren

Veganerburger, avokadokrem, tomat, agurk, rødløk og salat

Serveres i grovt burgerbrød med ovnsbakte poteter

The vegan

Veganburger, avocado cream, tomato, cucumber, red onion and salad

Served in a wholegrain bun with oven baked potatoes

Allergener: hvete, rug, havre, sulfitt og sesam/ wheat, rye, oats, sulfite and sesame
*Kan lages glutenfri/ can me made gluten free

kr 169,-

 

Pariserpizza

Baguette toppet med tomatsaus, revet Jarlsberg og jærsk spekeskinke

Serveres med salat, pinjekjerner og hvitløksdressing

Parisian pizza 

Baguette baked in-house, topped with tomato sauce, grated cheese and ham from Jæren.

Served with salad, pine nuts and garlic dressing

Allergener: melk, hvete, havre, sesam, rug og sulfitt/milk, wheat, outs, sesame, rye and sulfite
*Kan lages glutenfri/ can me made gluten free

kr 159,-

 

Hovedretter / main courses

Kjøkkenets 2 retters anbefaling        

Hovedrett og dessert – Spør en av våre servitører

The kitchens recommendation

Main course and dessert – Ask one of our waiters

 

Schnitzel – Hotellets spesial

Fylt schnitzel med ost og skinke, ravigottesaus og erter bonne femme

Schnitzel filled with ham and cheese, served with ravigotte sauce and peas bonne femme  

Allergener: melk, sennep, egg, gluten og fisk/ milk, mustard, eggs, gluten and fish

  kr 279,-

 

Posjert skrei

Tomatkompott, dagens grønsaker, dillkrem og ovsnbakte poteter

Poached cod

Tomato compote, vegetables, dill cream and oven baked potatoes

Allergener: fisk, egg, melk og sennep/ fish, eggs, milk and mustard

  kr 289,-

 

Vinterbiff

Indrefilet av storfe 180 gram

Gresskar chutney, løk, spinat, kraftig rødvinsjy med sopp og ovnsbakte småpoteter

Tenderloin (180g)

Pumpkin chutney, onions, spinach, red wine sauce with mushrooms and oven-baked potatoes

Allergener: hvete, melk og sulfitt/wheat, milk and sulfite

*Kan lages glutenfri/can be made gluten free

    kr 319,-

 

Desserter / Desserts

 

Kjøkkenets anbefalingsdessert 

The kitchens recommendation – dessert

kr 115,-

 

Sjokoladefondant

Carpaccio av røde appelsiner, bringebær og hasselnøttkrokan

Chocolate fondant

Red orange carpaccio, raspberries and hazelnut brittle

Allergen: egg, melk, soya, hvete og hasselnøtt/ egg, milk, soy, wheat and hazelnuts

    kr 125,-

 

Isparfait med tindved

Ristede pistasjnøtter, bjørnebærkompott og fløte-karamellsaus

Ice cream cake with sea-buckthorn

Roasted pistachios, blackberry compote and creamy caramel sauce

Allergen: egg, melk, mandel, hasselnøtt, gluten og soya/ egg, milk, almonds, hazelnuts, gluten and soy

 kr 115,-

 

*Alle våre retter kan inneholde spor av gluten, da vi produserer glutenholdig mat på vårt kjøkken

*All of our dishes can contain traces of gluten, as we produce food containing gluten in our kitchen