Kroa`s   A la carte meny 

Kremet fiskesuppe

Dagens utvalgte fisk, skalldyr og grønnsaker

Serveres med hjemmelaget brød og smør

Fish soup with today’s fish, seafood and vegetables

Served with homemade bread and butter

Allergener: fisk, melk, skalldyr og bløtdyr/ fish, milk, shellfish and molluscs

liten/small kr 149,-

stor/big kr 169,-

 

 

Spekefjøl

Et utvalg lokale spekemat og oster, aioli, fikenmarmelade

og hjemmelaget knekkebrød og brød

Local cured ham and cheese

Aioli, fig marmalade, homemade bread and crispy bread

Allergener: hvete, rug, havre, sesam, nøtter, egg, sennep og melk/ wheat, rye, oats, sesame, nuts, egg, mustard and milk

*Kan lages glutenfri/ can be made gluten free

1 pers kr 169,-

2 pers kr 299,-

 

 

Vårt brød bakes på huset med surdeig og egne oppskrifter/
Our bread is baked on the house with sourdough and from our own recipes

Brødene inneholder: hvete, rug, havre, sesam og egg/wheat, rye, oats, sesame and egg

 

Golferen

Burger fra Malmin & Orre på hjemmelaget burgerbrød,

Tomat, agurk, syltet løk og nykålsalat servert med søtpotet pommes frites og grillsaus

Burger on homemade bread, Tomato, cucumber, pickled onion and coleslaw

Served with sweet potato fries and bbq sauce

Allergener: hvete, egg, sennep, soya og melk/ wheat, mustard, soy and milk

*Kan lages glutenfri/ can be made gluten free

Kr. 195,- 

 

 

Veganeren

Avokado fylt med bønner, linser, grønnsaker, salat og lys druesirup

The vegan

Avocado filled with beans, lentils, vegetables, salad and light grape syrup

Allergener: sulfitt/sulfite

Kr. 169,- 

 

Pasta bolognese

Laget med kvernet kjøtt fra Malmin & Orre

Serveres med parmesan, grønn salat med vinaigrette og hjemmelaget brød og smør

Pasta Bolognese

Served with parmesan, salad with vinaigrette and homemade bread

Allergener: Melk, hvete og sulfitt/milk, wheat and sulfite

Kr. 195,- 

 

 

Bonden

Hjemmelaget karbonade, speilegg, rødbeter, sylteagurk og potetsalat, serveres med salat på hjemmelaget brød

Homemade patties, fried egg, beets, pickles and potato salad, served with salad and homemade bread

Allergener: hvete, melk, rug, egg, sesam, havre, soya/ wheat, milk, rye, egg, sesame, oats and soy

*Kan lages glutenfri/ can be made gluten free

Kr. 149,- 

 

 

Kjøkkenets 2 retters anbefaling

Hovedrett og dessert

The kitchen recommends

Main course and dessert

 

Schnitzel – Hotellets spesial

 Fylt schnitzel med ost og skinke, ravigottesaus, ovnsbakte småpoteter og erter bonne femme

Schnitzel filled with ham and cheese

served with ravigotte sauce, baked potatoes and peas bonne femme

Allergener: melk, sennep, egg, gluten og fisk/ milk, mustard, egg, gluten and fish

Kr. 259,- 

 

Ytrefilet stekt med grønn pepper(180 gr)

Tomat gratinert med Jærost, stekte grønnsaker, rødvinsaus og ovnsbakte småpoteter

Sirloin fried with green pepper (180 gr)

Tomato gratinated with a local cheese, fried vegetables, red wine sauce and baked potatoes

Allergener: hvete, melk og sulfitt/ wheat, milk and sulfite

*Kan lages glutenfri/ can be made gluten free

Kr. 319,-

 

Lettbakt fjordørret

Syltede grønnsaker og dillstuede poteter

Baked trout

Pickled vegetables and creamy potatoes with dill

Allergener: fisk, sennep og melk/ fish, mustard and milk

Kr. 289,-

 

 

Kjøkkenets anbefalingsdessert

The kitchen recommends – dessert
Kr. 115,- 

 

 

Konfektkake med sjokolade-karamellkrem 

Crumble, vaniljeis fra Iskremgarden og kirsebærsaus

Dark chocolate cake with chocolate-caramel cream

Crumble, vanilla ice cream and cherry sauce

Allergener: egg, melk, soya, mandel og peanøtt/ egg, milk soy, almond and peanut

Kr. 125,- 

 

”Sandwich-is”

Iskrem med mascarpone, vanilje- og sjokoladekjeks 

Bjørnebærkompott, pasjonsfruktsaus og ristede pistasjnøtter

Ice cream cake with mascarpone, vanilla- and chocolate biscuit

Blackberry compote, passion fruit sauce and roasted pistachios

Allergener: egg, melk, mandel, hasselnøtt, gluten og soya/ eggs, milk, almonds, hazelnuts, gluten and soy

Kr. 125,-

 

*Alle våre retter kan inneholde spor av gluten, på grunn av at vi produserer glutenholdig mat på vårt kjøkken