Bryne Kro & Hotell
Morènefaret 3
Postboks 420
N-4349 Bryne
Mail: post@brynekro.no
Telefon +47 51 77 75 00 (Hele døgnet)
Telefaks 51 77 75 50
Daglig leder Einar Otto, tlf 51 77 75 55 /982 83 506, mail: einar@brynekro.no
Hotellsjef Liv-Anne Otto, tlf 51 77 75 00 /982 83 507, mail: livanne@brynekro.no
Resepsjonssjef /salg Sølvi Skretting Omland, tlf 51 77 75 00 / 932 18 062, mail: solvi@brynekro.no
Restaurantsjef Egil Sætren, tlf 51 77 75 54 / 909 43 535, mail: egil@brynekro.no
Kjøkkensjef Sven Magne Svensen, tlf 51 77 75 60 / 906 53 379, mail: kjokken@brynekro.no
heldigvisrestaurant
251 601
heldigvisrestaurant
Jan 9
Vi lager fremdeles mat😊i dag har vi kalvemøbrad fra NYYYT på dagens ...
heldigvisrestaurant
Nov 24
husk at du kan også bestille det du måtte ønske å ta det med hjem! Ring oss på 51 77 75 00 eller send en epost til heldigvis@brynekro.no for å bestille😄 #heldigvis #bonden #takeaway #bryne #restaurant ...
heldigvisrestaurant
Nov 15
I dag har vi tradisjonell sitronfromage på søndagsmenyen ...
heldigvisrestaurant
Nov 14
vi fyrer i peisen og har mye godt på menyen. Velkommen! #heldigvisrestaurant #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Nov 7
Vi har ishavsrøye på menyen for tiden ...
heldigvisrestaurant
Nov 5
Snitzelen har fulgt oss i alle år og er blitt en signaturrett😊 ...
heldigvisrestaurant
Okt 26
« en smak av Jæren» vår nye ost & spekefjøl.spekemat fra NYYY med rømmepudding og hjemmelaget knekkebrød.Hvitkimmelost fra ystepikene med havrekjeks og fikensyltetøy#nyyyt #ystepikene #heldigvisrestaurant #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Okt 23
Vår kokkelærling Linn har laget epleterter av sesongens epler mer mandelfyll til kveldens gjester#heldigvisrestaurant #brynekrooghotell #jærenibilder #norskeepler ...
heldigvisrestaurant
Okt 17
Mørbrad av Angus fra Line Gard på menyen nå#linegard #nyyyt #heldigvisrestaurant #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Okt 11
Tilslørte bondepiker av høstens epler på dagens søndagsmeny ...
heldigvisrestaurant
Sep 21
Karamellpudding med håndpisket krem, mangosalat, knuste frosne bringebær og krokan ...
heldigvisrestaurant
Sep 17
Lettsaltet torsk med krabbesalat, kantarellsjy og dillmajones ...
heldigvisrestaurant
Sep 11
Kylling med bønnegryte og stilkblomkål på dagens i dag😊 ...
heldigvisrestaurant
Sep 1
Produksjon av marengs ...
heldigvisrestaurant
Aug 29
Dronning Maud isparfait til komfirmasjoner i helgen ...
heldigvisrestaurant
Aug 26
Høstlig dessert i dag.Bringebærbavarois, skogsbærkompott, stikkelsbærsorbet og knust havrekjeks ...
heldigvisrestaurant
Aug 23
Sjokolademouse med sitronkrem og jordbær på dagens søndagsmeny#heldigvisrestaurant #søndagsmeny #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Aug 20
Glasert laks i potetsuppe ...
heldigvisrestaurant
Aug 15
Mangosorbet ...
heldigvisrestaurant
Aug 13
Vår klassiske kremede fiskesuppe ...