Søndagsmiddag 22. november

 

Surstek

Grønnsaker, waldorfsalat, rørte tyttebær, fløtesaus og kokte poteter

«Surstek»

Vegetables, waldorf salad. lingonberries, cream sauce and potatoes

Kr 245,-

 

 

Dampet torskefilet

Med grønnsaker, dijonsaus og poteter

Steamed cod fillet

Served with vegetables, dijon sauce and potatoes

Kr 255,-

 

 

Pinnekjøtt

Kålrotstappe, kokte poteter og sandefjordsmør

Lamb ribs 

Turnip puree, boiled potatoes and butter sauce

Kr 325,-

 

 

Dessert

Serveres med kaffe eller te/served with coffee or tea

 

Kroas hjemmelagde karamellpudding

Lettpisket krem, karamellsaus, friske bær og marengs

Homemade caramel pudding

Whipped cream, caramel sauce, berries and meringue

Kr  75,-

 

 

Riskrem med bærsaus 

A dessert made of porridge of rice groats mixed with whipped cream, served with berry sauce 

Kr 75,-

 

 

Husk at du kan også bestille søndagsmiddag, hente her
og spise hjemme eller hvor ellers du måtte ønske!