Søndag 16. februar

Kjøttkaker

Rørte tyttebær, ertestuing, brun saus og kokte poteter

Homemade meatballs

Lingonberries, mashed peas, gravy and potatoes

kr 245,-

 

Surstek

Grønnsaker, Waldorfsalat, rørte tyttebær, fløtesaus og kokte poteter

«Surstek»

Vegetables, Waldorf salad, lingonberries, cream sauce and potatoes

kr 315, –

 

Dampet laks

Grønnsaker, kaviarsaus og stekte poteter

Steamed salmon

Vegetables, caviar sauce and fried potatoes

kr 315, –

 

Langtidsstekt stykke av svineskank

Grønnsaker, grillsaus og stekte poteter

Long-fried piece of pigwings

Vegetables, barbecue sauce and fried potatoes

kr 295, –

 

Alle rettene kan lages til mindre porsjon med 20,- avslag i prisen

 

Dessertbord og kaffe/te er inkludert

Barnemeny (u/12 år)

Kjøttkake med grønnsaker og poteter kr 105,-

Pølse med pommes frites  kr 105,-

Alle rettene kan lages i barneporsjon til halv pris (u/12 år)