Serveres i vår restaurant fredag og lørdag

 

                 Julefjølen                

Lokal spekemat og oster servert med tilbehør

1 pers. kr 175,

2 pers. kr 299

Lutefisk

Årets lutefisk blir laget av Brødrene Berg i Lofoten

Den blir servert med vår særegne sennepssaus,

stekt bacon i meierismør, ertestuing og kokte poteter

Allergen: fisk, melk og sennep

1 gang servering (ca. 500 gram)         kr 395,-

2 ganger servering (ca. 900 gram)     kr 465,-

 

                                                             Pinnekjøtt                                                            

Vi bruker klassisk pinnekjøtt og pinnebog laget av lokale lam

Serveres med Vossakorv, kålrotstappe, kokte poteter og Sandefjordsmør

Allergen: melk
kr 389,-

 

 

Ribbe
Rødkål, medisterkake, vossakorv, julesaus og kokte poteter

Allergen: gluten og melk

Kan lages glutenfri
kr 335,-

 

                                                                     Juletallerken                                                                

Her kombinerer vi pinnekjøtt og svineribbe med klassisk tilbehør

Allergen: gluten og melk

Kan lages glutenfri

 

     Veganeren

              2 vårruller servert med bakte rødbeter, marinert bulgur, grønnsaker og salsa verde

Allergen: Hvetegluten

  kr 169,-

Desserter/ desserts

 

                   Riskrem               

Riskrem laget av kjøkkenets hjemmelagde grøt,

       serveres med bringebærsaus

Allergen: melk
kr 115,-

                                                Kroas karamellpudding                                             

Lettpisket krem, bjørnebærkompott, krokan og karamellsaus

Allergen: melk, mandel og egg
kr 115,-

 

*Alle våre retter kan inneholde spor av gluten, da vi produserer glutenholdig mat på vårt kjøkken /

All of our dishes may contain traces of gluten, as we produce food containing gluten in our kitchen

 

 God jul