Har du hørt om schnitzel-opprøret i 1995?
“Kroå schnitzel” var på menyen vår allerede da vi åpnet i 1986. Den var godt likt, i likhet med de andre rettene vi serverte. Hvor godt, derimot, ante vi ikke. Da vi fjernet schnitzelen fra menyen i 1995, gikk det ikke lenge før protestene kom – fra gjester som ikke bare likte den, men som elsket den og forlangte at den kom tilbake. I dag finner du den som “Hotellets spesial“ – en nydelig, hjemmelaget, fylt schnitzel med ost, skinke og ravigottesaus, servert med erter bonne femme.
Denne vesle historien forteller noe viktig, synes vi. Det ene er at vi lytter til gjestene våre. Det andre er at vi har et kjøkken som vet hva de holder på med. Et kjøkken med ekte kjærlighet til faget sitt – og til ganen din. Kjøkkensjefen vår har vært hos oss i godt over 20 år, og sammen med kollegene sine tryller han fram de herligste smaker.
Hotellets trivelige restaurant, Heldigvis, er viden kjent for sitt gode kjøkken. Våre kokker har yrkesstolthet – og tilbereder maten fra «bunnen av» . Det kjennes på smaken at det er «hjemmelaget».
Selvsagt har vi også en stilfull bar med alle rettigheter og masse sjarm. Her er det sitteplass til 50 personer og mulighet for å ha egne arrangementer og live musikk. Skål for den gode stemningen!
A La Carte – en variert og spennende meny – noe for enhver smak. Kjøkkenet kommer ukentlig med ny anbefaling, dette for å kunne benytte de beste og ferskeste råvarene. Vi tar selvsagt hensyn til allergier og andre behov, hos oss skal alle kunne spise g o d mat uansett ingredienser!
Vår smakfulle lunsj serveres mandag til fredag fra kl. 11.30 – 13.30.
Dagens Anbefaling serveres mandag til lørdag fra kl 16.00 – 22.00.
A La Carte serveres mandag til lørdag fra kl 13.30 – 22.00.
Søndagsmiddag – hver søndag fra kl. 13:00 -17.00.
Bordreservasjon pr. telefon: 51 77 75 00 eller epost: heldigvis@brynekro.no
heldigvisrestaurant
251 604
heldigvisrestaurant
Jan 25
Lettsaltet torsk med tomatkompott, hjemmelaget aioli, sprøstekt bacon og smørsaus 😍 #heldigvisrestaurant #brynekro #torsk #norskmat #restaurant #fisk #norskegrønnsaker ...
heldigvisrestaurant
Nov 24
husk at du kan også bestille det du måtte ønske å ta det med hjem! Ring oss på 51 77 75 00 eller send en epost til heldigvis@brynekro.no for å bestille😄 #heldigvis #bonden #takeaway #bryne #restaurant ...
heldigvisrestaurant
Nov 15
I dag har vi tradisjonell sitronfromage på søndagsmenyen ...
heldigvisrestaurant
Nov 14
vi fyrer i peisen og har mye godt på menyen. Velkommen! #heldigvisrestaurant #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Nov 7
Vi har ishavsrøye på menyen for tiden ...
heldigvisrestaurant
Nov 5
Snitzelen har fulgt oss i alle år og er blitt en signaturrett😊 ...
heldigvisrestaurant
Okt 26
« en smak av Jæren» vår nye ost & spekefjøl.spekemat fra NYYY med rømmepudding og hjemmelaget knekkebrød.Hvitkimmelost fra ystepikene med havrekjeks og fikensyltetøy#nyyyt #ystepikene #heldigvisrestaurant #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Okt 23
Vår kokkelærling Linn har laget epleterter av sesongens epler mer mandelfyll til kveldens gjester#heldigvisrestaurant #brynekrooghotell #jærenibilder #norskeepler ...
heldigvisrestaurant
Okt 17
Mørbrad av Angus fra Line Gard på menyen nå#linegard #nyyyt #heldigvisrestaurant #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Okt 11
Tilslørte bondepiker av høstens epler på dagens søndagsmeny ...
heldigvisrestaurant
Sep 21
Karamellpudding med håndpisket krem, mangosalat, knuste frosne bringebær og krokan ...
heldigvisrestaurant
Sep 17
Lettsaltet torsk med krabbesalat, kantarellsjy og dillmajones ...
heldigvisrestaurant
Sep 11
Kylling med bønnegryte og stilkblomkål på dagens i dag😊 ...
heldigvisrestaurant
Sep 1
Produksjon av marengs ...
heldigvisrestaurant
Aug 29
Dronning Maud isparfait til komfirmasjoner i helgen ...
heldigvisrestaurant
Aug 26
Høstlig dessert i dag.Bringebærbavarois, skogsbærkompott, stikkelsbærsorbet og knust havrekjeks ...
heldigvisrestaurant
Aug 23
Sjokolademouse med sitronkrem og jordbær på dagens søndagsmeny#heldigvisrestaurant #søndagsmeny #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Aug 20
Glasert laks i potetsuppe ...
heldigvisrestaurant
Aug 15
Mangosorbet ...
heldigvisrestaurant
Aug 13
Vår klassiske kremede fiskesuppe ...