Formål
Norges Pitch & Putt Forbund (NPPF) er en frittstående forening med formål å organisere og promotere Pitch & Putt golf i Norge. NPPF initierer aktiviteter på tilknyttede golfanlegg. Vi er en rekrutteringskanal for golfsporten i Norge. En lavere inngangsterskel (grønt kort eller klubbmedlemskap kreves ikke) gjør disse golfanleggene tilgjengelig for flere potensielle golfere, enn hva tradisjonelle baner gjør.
Historikk.
Norges Pitch & Putt Forbund (NPPF) ble stiftet 10. juni 2004 og representerer i dag omlag 10 klubber/annlegg i Norge. NPPF er medlem av European Pitch & Putt Association (EPPA) og tar del i felles økt europeisk satsing på Pitch & Putt golf. Siden EPPA ble dannet i 1998 av 2 land, har forbundet i dag 8 medlemsland. Det er Irland, Storbritannia, Frankrike, Spania, Italia, Nederland, San Marino, Sveits og Norge. Irland er det klart største medlemslandet med ca. 16.000 spillere og ca. 170 golfanlegg.
Offisielle regler/retningslinjer
NPPF opererer med følgende offisielle retningslinjer for Pitch & Putt – i samsvar med European Pitch & Putt Association (EPPA):
- Banen må bestå av 6, 9 eller 18 hull (eller multiplum av dette)
- Hvert hull skal være par 3 hull. Hullene bør ikke være kortere enn 23 meter eller lengre enn 90 meter.
- Banen må være åpen for alle. Ingen spiller skal nektes spill på basis av kjønn, alder eller fysisk beskaffenhet.
- Reglene for Pitch & Putt er de samme som for offisielle golfregler (The Rules of Golf as set down by the United States Golf Association) i alle situasjoner, med følgende unntak:
- Det skal spilles med kun 3 golfkøller i turnering, hvor den ene må være putter.
- Dersom spillerens ball ikke er på green etter 4 slag skal ballen plukkes opp og plasseres på nærmeste kant til greenen (innenfor et putterhode fra kanten). Spilleren vil da ligge der på 5 slag.
- Bruk av tee (pegg) er ikke tillatt i turneringsspill.
*(Det stilles ikke krav til grønt kort eller klubbmedlemskap for å benytte seg av banen vår:))
heldigvisrestaurant
251 604
heldigvisrestaurant
Jan 25
Lettsaltet torsk med tomatkompott, hjemmelaget aioli, sprøstekt bacon og smørsaus 😍 #heldigvisrestaurant #brynekro #torsk #norskmat #restaurant #fisk #norskegrønnsaker ...
heldigvisrestaurant
Nov 24
husk at du kan også bestille det du måtte ønske å ta det med hjem! Ring oss på 51 77 75 00 eller send en epost til heldigvis@brynekro.no for å bestille😄 #heldigvis #bonden #takeaway #bryne #restaurant ...
heldigvisrestaurant
Nov 15
I dag har vi tradisjonell sitronfromage på søndagsmenyen ...
heldigvisrestaurant
Nov 14
vi fyrer i peisen og har mye godt på menyen. Velkommen! #heldigvisrestaurant #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Nov 7
Vi har ishavsrøye på menyen for tiden ...
heldigvisrestaurant
Nov 5
Snitzelen har fulgt oss i alle år og er blitt en signaturrett😊 ...
heldigvisrestaurant
Okt 26
« en smak av Jæren» vår nye ost & spekefjøl.spekemat fra NYYY med rømmepudding og hjemmelaget knekkebrød.Hvitkimmelost fra ystepikene med havrekjeks og fikensyltetøy#nyyyt #ystepikene #heldigvisrestaurant #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Okt 23
Vår kokkelærling Linn har laget epleterter av sesongens epler mer mandelfyll til kveldens gjester#heldigvisrestaurant #brynekrooghotell #jærenibilder #norskeepler ...
heldigvisrestaurant
Okt 17
Mørbrad av Angus fra Line Gard på menyen nå#linegard #nyyyt #heldigvisrestaurant #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Okt 11
Tilslørte bondepiker av høstens epler på dagens søndagsmeny ...
heldigvisrestaurant
Sep 21
Karamellpudding med håndpisket krem, mangosalat, knuste frosne bringebær og krokan ...
heldigvisrestaurant
Sep 17
Lettsaltet torsk med krabbesalat, kantarellsjy og dillmajones ...
heldigvisrestaurant
Sep 11
Kylling med bønnegryte og stilkblomkål på dagens i dag😊 ...
heldigvisrestaurant
Sep 1
Produksjon av marengs ...
heldigvisrestaurant
Aug 29
Dronning Maud isparfait til komfirmasjoner i helgen ...
heldigvisrestaurant
Aug 26
Høstlig dessert i dag.Bringebærbavarois, skogsbærkompott, stikkelsbærsorbet og knust havrekjeks ...
heldigvisrestaurant
Aug 23
Sjokolademouse med sitronkrem og jordbær på dagens søndagsmeny#heldigvisrestaurant #søndagsmeny #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Aug 20
Glasert laks i potetsuppe ...
heldigvisrestaurant
Aug 15
Mangosorbet ...
heldigvisrestaurant
Aug 13
Vår klassiske kremede fiskesuppe ...