Gå til bloggen

VELKOMMEN TIL BRYNE KRO & HOTELL PITCH & PUT GOLFBANE

Hos oss er det kombinasjonen golf og det sosiale som står i fokus, men det skal ikke legges skjul på at konkurranseinstinktet vekkes fort til liv. I tillegg legger vi stor vekt på kvaliteten på banen og greenene. Opplevelsen av golfspill her skal være bra for spillere på alle nivå.

Dette er en Pay & Play bane hvor man ikke trenger grønt kort eller medlemskap i en golfklubb for å spille. Det eneste krav er at minimum en spiller i flighten skal ha minimum grønt kort og kan rettlede de øvrig. Vi er behjelpelige med instruktør hvis en gruppe ønsker dette.

Banen er en par 3 bane hvor avstanden på hullene varierer fra 25 til 60 meter. Vi spiller golf på vanlig måte, men bruker bare 2 køller og putter som også kan leies i resepsjonen.

Pitch & Put banen brukes også til sosiale samlinger, gjerne som «golf & grill» eller teambuilding. Kjempe trivelig, underholdende og engasjerende.

Gjennom sesongen arrangeres det en del turneringer. Bryne Kro Tour som en serie heter danner grunnlaget for kåring av årets spiller. Onsdagsgolfen er en annen sosial begivenhet som går hver onsdag gjennom hele sesongen. Vi er også medlem i Norges Pitch & Put forbund som arrangere både regionale og nasjonale turneringer.